Welscher, Maureen - Adoptiepubers

Schrijver:
Titel: Adoptiepubers
ISBN: 9789065232625
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Van Brug 1e druk 2012 9789065232625
Bijzonderheden: paperback 80pp. ongelezen / als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De auteur van dit boekje is journaliste. Zij en haar echtgenoot kozen ervoor om na het uitblijven van een zwangerschap een jongen en een meisje uit Taiwan te adopteren. De invalshoek van haar interviews met adoptiekinderen en hun adoptieouders is, dat in de puberteit de zoektocht van de geadopteerde pubers naar hun eigen identiteit extra problemen en onzekerheden op kan leveren. Wie ben ik? Waarom heb ik deze eigenschappen? Welscher schetst onder meer Carlos en Angelo, de geadopteerde zonen van Helene en Erik. Hun zoektocht naar hun achtergronden verloopt op een soms dramatische, maar niet identieke wijze. De relatie tussen de pubers en hun adoptiefouders komt onder spanning te staan. Welscher schetst realistisch en invoelend de kleurrijke problematiek van adoptiepubers. Dit doet ze in een vriendelijke, open schrijfstijl. Bevat literatuuraanbevelingen en nuttige links voor jongeren vanaf ca. 15 jaar en ouders.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Welscher, Maureen - Adoptiepubers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.