Ljubic, Nicol - Als was het liefde

Schrijver:
Titel: Als was het liefde
ISBN: 9789490950064
Taal: Nederlands
Uitgever: Babel & Voss 1e druk 2013 9789490950064
Bijzonderheden: paperback 192 pp. als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een alleenstaande moeder schrijft brieven aan een onbekende man die een levenslange gevangenisstraf uitzit wegens moord op vier jonge vrouwen. Onder begeleiding van de gevangenisdominee mag ze hem twee keer ontmoeten, en zo ontwikkelt ze tegen wil en dank een gevoel voor hem dat ze niet kan thuisbrengen. Is het medelijden met een man aan wie de staat al op jonge leeftijd alles heeft ontnomen? Het verzet van een voormalige 68'er? Of is dit wat ze liefde noemen? Nicol Ljubic (1971) werd geboren in Zagreb en woont in Berlijn. Zijn roman Zeezwijgen, over een strafzaak voor het Joegoslaviëtribunaal, was genomineerd voor de Duitse Boekenprijs 2010 en de Europese Literatuurprijs 2012 en won zowel de Verdi Literatuurprijs als de Adelbert-von-Chamisso-Förderpreis 2011. Als was het liefde is zijn tweede boek bij Babel & Voss Uitgevers. De Nederlandse kranten over Zeezwijgen: * 'Een meesterlijk boek dat zonder effectbejag laat zien dat het verleden je nooit los zal laten.' **** - Het Parool. * 'Een subliem, innemend boek dat lang bijblijft na lezing.' - De Morgen. * 'Het is zijn subtiele verteltechniek die het boek aangrijpend maakt.' - NRC Handelsblad.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ljubic, Nicol - Als was het liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.