Rossi, A. - Wetenschappelijke autobiografie

Schrijver:
Titel: Wetenschappelijke autobiografie
ISBN: 9789061683667
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij SUN Nijmegen 1e druk 1984 9789061683667
Bijzonderheden: paperback met flappen 159pp. in goede staat
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Literair-filosofische monoloog uit 1981 van de architect Aldo Rossi (1931). In een uitwerking van losse aantekeningen bladert Rossi herinnerend-associatief door zijn persoonlijke geschiedenis en zoekt naar verbanden met zijn ontwerpen. Hij beschikt over een enorm arsenaal van plaatsen, teksten en beelden die alle verbonden zijn met herinneringen, emoties, gebeurtenissen. Rossi streeft naar een architectuur die geen zaken dwingend oplegt naar mogelijkheden schept tot ontplooiing. Onmisbaar bij zo'n associatie-rijke, fantasievolle architectuur zijn 'waarneming en herinnering', ofwel 'analyse en creativiteit'. Deze mooie, verzorgde uitgave bevat beknopte annotaties van de vertalers. Geïllustreerd met ruim twintig afbeeldingen - waarvan drie in kleur - die aansluitend op de tekst, maar waarin werk van Rossi wordt gemist. De architectuurhistoricus Barbieri schetst in een kort nawoord het belang van Rossi's 'ontdekkingsreizen door ruimte en tijd' voor hen die ontevreden zijn over de hedendaagse architectuur. Met verbeeldingskracht geschreven 'pamflet'.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rossi, A. - Wetenschappelijke autobiografie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.