Moody, Raymond A. - Vorige Levens

Schrijver:
Titel: Vorige Levens
ISBN: 9789022978764
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna
Bijzonderheden: iets vergeeld, cover lichte gebruikssporen, pagina's netjes en in goede staat. | 1989, 1e druk | 173 pagina's, paperback
Prijs: € 5,75
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Hypnose is een vorm van therapie waarvan talloze mensen gebruik maken. Vaak doen ze dat om heel praktische redenen: om te stoppen met roken, om een ontwrichte relatie te herstellen of om verbetering te brengen in hun gezondheidstoestand. Als mensen onder hypnose zijn gebracht, komen ze echter niet zelden op onverklaarbare wijze in een vreemd niemandsland terecht. Ze herinneren zich dat ze vroeger een ander (of meerdere anderen) zijn geweest en kunnen vertellen over levendige, vertrouwd aandoende ervaringen.

De Amerikaanse arts Raymond A. Moody raakte door dit verschijnsel geïntrigeerd en startte een systematisch onderzoek naar de terugkeer naar wat 'vorige levens' worden genoemd (zogenaamde regressie). Hij kwam tot een beschrijving van 'vorige levens' en zocht daarnaast naar effecten van regressie en een verklaringsmodel. Zijn 'vorige levens' een bewijs van reïncarnatie of zijn het wensdromen? Is er sprake van suggestie? Wat is de rol van het onderbewuste? Hoe kan iets dat niet echt is zo 'echt' aanvoelen voor de betrokkenen? Moody gelooft niet in een enkelvoudige verklaring die met wetenschappelijke bewijzen gestaafd kan worden. Dat is echter geen reden om 'vorige levens' als onzin te beschouwen. Hij constateert dat regressie onder hypnose een krachtig therapeutisch middel tot zelfontdekking en gedragsverandering is, dat bovendien tot een van de veiligste en onschuldigste methoden uit de psychotherapie gerekend kan worden.

Moody zet op sobere, naar overtuigende wijze uiteen wat 'vorige levens' voor mensen kunnen betekenen, en wat er wel en niet van verwacht kan worden. Het boek besluit met een scenario voor zelfhypnose, waarmee hij dezefascinerende techniek voor iedereen bereikbaar maakt.

Overige details:
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Mary Hofman
oorspronkelijke titel: Life before Life
paperback: 173 pagina´s
uitgeverij: A.W. Bruna
1e druk, 1989
formaat: 132 x 215 x 18
trefwoorden: regressie, hypnose, therapie
conditie: iets vergeeld, cover lichte gebruikssporen, pagina's netjes en in goede staat.
artikelnummer: WV-STE-0027
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moody, Raymond A. - Vorige Levens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.