Bert Verbrugge e.a. - De Verbeelding van de Macht De overhei

Schrijver:
Titel: De Verbeelding van de Macht De overheid als bouwheer
ISBN: 9789021135144
Taal: Nederlands
Uitgever: Meinema 1e druk 1986
Bijzonderheden: hardcover, als nieuw 9789021135144
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is uitgegeven ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Stadskantoor te Delft, gebouwd door de architect Jo Coenen. In een interview komt deze zelf aan het woord, niet zozeer over de architectuur van het nieuwe gebouw, als wel over de positie van de architect en architectuur in het algemeen. Daarna beschrijft een van de Delftse wethouders de procedurele kant van het tot stand komen van het gebouw, kostenbeheersing en haast zijn daarbij van het grootste belang, kwaliteit van het resultaat is duidelijk bijzaak. Hoofdbestanddeel van het boek vormen de commentaren bij ± 40 afgebeelde grote en kleine bestuursgebouwen uit deze en vorige eeuw, verspreid over het land, karakterisering van het gebouwde en commentariering zijn steeds zeer subjektief en anekdotisch.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bert Verbrugge e.a. - De Verbeelding van de Macht    De overheid als bouwheer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.