M. Mosley & J. Lynch - De kracht van kennis geschiedenis van d

Schrijver:
Titel: De kracht van kennis geschiedenis van de wetenschap
ISBN: 9789059563698
Taal: Nederlands
Uitgever: New Book B.V. (IF) 2010 9789059563698
Bijzonderheden: geb. hardcover met stofomslag 288pp.als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoewel de alomvattende titel van dit boek doet vermoeden dat de hele geschiedenis van de wetenschap aan bod komt, wordt er met name aandacht besteed aan ontwikkelingen vanaf de achttiende eeuw tot nu. Onder de noemers kosmos, materie, leven, energie, lichaam en bewustzijn komen onderwerpen zoals stoom, elektriciteit, atoomenergie, radioactiviteit etc. aan bod. De toon en stijl zijn populair-wetenschappelijk. Het geheel is ruim voorzien van kleurenillustraties en -foto's; een wat lossere vormgeving met informatie in overzichtelijke kleine stukjes, biografische details en een niet al te abstract taalgebruik. Dit maakt het boek leesbaar, bladerbaar en soms ook boeiend. De grote hoeveelheid pagina's en veelheid aan informatie doen tegelijkertijd afbreuk aan dat populaire karakter en de toegankelijkheid voor de leek, terwijl de generaliserende opzet en betuttelende toon een kenner zullen teleurstellen. Een beetje tussen wal en schip dus, maar voldoende breed en van boeiende informatie voorzien om voor de geinteresseerde leek, zoals ook jongeren, interessant te zijn. Met een korte literatuuropgave en een register.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Mosley & J. Lynch - De kracht van kennis  geschiedenis van de wetenschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.