Bergen / Neuhaus / Rubeiz - Haviken en duiven in en om Israel

Schrijver:
Titel: Haviken en duiven in en om Israel
ISBN: 9789024266968
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok ten Have, Uitgeefmaatschappij 1993 9789024266968
Bijzonderheden: paperback176pp. in zeer goede staat goede staat
Prijs: € 7,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Achttien interviews met Joden en Palestijnen in Israël en de omliggende gebieden. Gesprekken met Palestijnen op de westoever en in Gaza, met Israëlische strijdkrachten die dienst doen in die gebieden, met Palestijnse leiders, met Israëlische kolonisten en vredesactivisten. Het geheel levert een scala aan inzichten, oordelen en vooroordelen op, waaruit alleen iemand die de situatie goed kent nog wijs kan worden. De samenstellers willen bijdragen tot een rechtvaardige oplossing van het conflict. Wat ze daaronder verstaan, wordt niet expliciet gezegd. Een overzicht van de belangrijkste feiten waarnaar steeds wordt verwezen, ontbreekt. Zinnen in een Palestijns interview als 'De Israëlische regering heeft geprobeerd oplossingen te forceren door oorlogen in 1948, 1956, 1967, 1973 en 1982' gaan dan een eigen leven leiden. De interviewers zijn begaan met het lot van de Palestijnen; de Zwarte Piet hiervoor komt wel vaak terecht op het bord van Israël en de VS. De interviews dateren uit 1989, ten tijde van de Likoedregering in Israël en voor de Golfoorlog
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bergen / Neuhaus / Rubeiz - Haviken en duiven in en om Israel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.