Cowan, T. - Seance Hoe de andere wereld bereiken

Schrijver:
Titel: Seance Hoe de andere wereld bereiken
ISBN: 9789055012381
Taal: Nederlands
Uitgever: Bzztoh 1996 9055012386 9789055012381
Bijzonderheden: paperback 192pp. in zeer goede staat
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Welke mysteries bevat de wereld aan gene zijde? Proberen de overledenen ons te bereiken? Wat kunnen zij ons mededelen over het leven na de dood? Sinds mensenheugenis hebben de levenden getracht de andere wereld te bereiken om antwoord te krijgen op vragen waarin het aardse bestaan niet kan voorzien. Wat gebeurt er met onze geest na de dood? Hoe is het mogelijk te communiceren met hen die naar het hiernamaals zijn afgereisd? Wat is onze bestemming op deze aarde? Worden we met onze geliefden verenigd, nadat we zijn overleden? "Seance" laat zien hoe u de levensenergie van de seance kunt gebruiken om verbinding te leggen met die wereld aan gene zijde en hoe u contact tot stand kunt brengen met de bewoners ervan. Ieder aspect rond de begeleiding en de participatie van een seance wordt volledig uitgelegd: van het opzetten van een seance-cirkel en het benaderen van geestelijke leiders tot het interpreteren van de berichten van overleden geliefden. U krijgt inzicht in een onbekende wereld
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cowan, T. - Seance  Hoe de andere wereld bereiken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.