Koopman, P.L. e.a. - Boven Het Maaiveld vinden en binden van co

Schrijver:
Titel: Boven Het Maaiveld vinden en binden van competente en gemotiveerde medewerkers
ISBN: 9789057120381
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Nieuwezijds 1e druk 2000 9057120380 9789057120381
Bijzonderheden: Hardcover met stofomslag 195pp. als nieuw
Prijs: € 10,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In een elftal artikelen zijn hier samenhangende opstellen verzameld rondom het thema "vinden en binden van goede medewerkers". Competenties van medewerkers spelen daarbij een grote rol: hoe deze te onderkennen, deze eventueel te ontwikkelen of erop te selecteren zijn steeds terugkerende elementen in het eerste deel van het boek (hoofdstuk 2 tot en met 7). Daarbij komen ook veranderde opvattingen over de balans werk/leven aan de orde. In het tweede (hoofdstuk 8 tot en met 12) deel wordt ingegaan op zaken die vooral betrekking hebben op strategisch (personeels-)management, leiderschap, motivatie en binding. Hierbij is ook aandacht voor (het ontwikkelen van) beleid en instrumenten. In meer algemene zin vormen deze artikelen een waardevolle bijdrage bij de ontwikkeling van modern personeelsbeleid waarbij rekening gehouden wordt met veranderende waarden en opvattingen alsmede omgevingsfactoren (waaronder snelle ontwikkelingen en aan de arbeidsmarkt gerelateerde zaken).Voor managers en pesoneelsadviseurs kan het boek de basis vormen voor de beleids- en instrumentontwikkeling; nuttige tips tussen de regels.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Koopman, P.L. e.a. - Boven Het Maaiveld vinden en binden van competente en gemotiveerde medewerkers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.