Klijnstra, Rudi - In de ban van de cirkel / graancirkels in de

Schrijver:
Titel: In de ban van de cirkel / graancirkels in de lage landen
ISBN: 9789060384787
Taal: Nederlands
Uitgever: Indigo / Zeist
Bijzonderheden: paperback/2000/in prima staat
Prijs: € 3,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het ontstaan van graancirkels is een raadselachtig fenomeen en wordt als verschijnsel in verband gebracht met de plaatsen van hunebedden, leylijnen, UFOwaarnemingen, zien van lichtbollen enz. Het zijn natuurverschijnselen met een magisch krachtenspel die vooral gesignaleerd zijn in de omgeving van oude Keltische monumenten. In Engeland is naar de cirkels reeds langere tijd onderzoek gedaan, maar een verklaring is nog niet gevonden. De laatste tijd is dit verschijnsel ook in ons land gevonden en nu men er op let blijkt het veel vaker voor te komen dan we denken. Na een korte inleiding wordt in het eerste deel verteld wat onder deze verschijnselen wordt verstaan: er worden meningen weergegeven van cereologen, vondsten vermeld en er wordt verteld hoe contact gemaakt wordt met 'graancirkelmakers'. In het tweede deel staat een overzicht van de vondsten, gerubriceerd per jaar. Tot slot de meest gestelde vragen over graancirkels, epiloog, gedragscode, literatuur, adressen voor informatie en meldpunten. Het boek ziet er verzorgd uit, bevat veel (niet al te duidelijke) zwart-witfoto's en symbooltekeningen. Degenen die zich in het mysterie van deze cirkels en wat er verder mee verband houdt willen verdiepen, zullen er veel goede aanvullende informatie vinden.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.