Zuidhoek, A. - Onze mooiste koopvaardijschepen deel5 varen voor

Schrijver:
Titel: Onze mooiste koopvaardijschepen deel5 varen voor de vrijheid (I) 1939-1945
ISBN: 9789060130100
Taal: Nederlands
Uitgever: Alk, Uitgeverij De 1995 9789060130100
Bijzonderheden: hardcover 168pp als nieuw, bijz. foto's in zw/wit, 30,5/21,5
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Uit de serie 'Onze mooiste koopvaardijschepen' van dezelfde schrijver, behandelt dit deel, met als ondertitel 'Varen voor de vrijheid' (I), de verrichtingen van de Nederlandse koopvaardijvloot in dienst van de Geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog. De nadruk van dit deel ligt op de Atlantische oorlog en op de schepen, die vergingen. Het werk begint met een grote inleiding over de grotere historische verbanden en het leven van de opvarenden in het algemeen aan de hand van voorbeelden. Hierna volgt de hoofdmoot over de schepen, onderverdeeld naar namen, rederijen, of een bepaalde periode. Voor het boek zijn veel archieven geraadpleegd. Het is goed leesbaar ook voor leken. De tekst is soms wat bombastisch en overdreven anti-Duits en niet altijd even systematisch. Het boek bevat een veelheid aan informatie met goede bijpassende zwart-wittekeningen en foto's. Het is rijk geïllustreerd. Kortom voor de geïnteresseerde een boeiend boek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zuidhoek, A. - Onze mooiste koopvaardijschepen deel5 varen voor de vrijheid (I) 1939-1945

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.