Fontaine, M.L. - Max Prince en de bron van oorsprong

Schrijver:
Titel: Max Prince en de bron van oorsprong
ISBN: 9789076407616
Taal: Nederlands
Uitgever: Tattwa, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2014, 286 pp, ingenaaid. Perfecte nieuwstaat.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In "Max Prince en de bron van oorsprong" gaan Max en Ketut naar Japan, waar ze de laatste schakels ontdekken voordat ze hun eigen huidskleur weer terug kunnen krijgen. Het nieuws van hun switch breidt zich razendsnel uit over de hele wereld. Hoe ervaart het tweetal hun switch? Komt eindelijk het wereldwijde besef bij alle mensen dat huidskleur onbelangrijk is? Slagen Max en Ketut in hun wonderlijke opdracht en lukt het om Evelius uit te schakelen? Lees het in dit sprookjesachtige en spannende verhaal voor jong en oud. Als je leeft vanuit je hart, dan verandert de wereld.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fontaine, M.L. - Max Prince en de bron van oorsprong

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Mr. van Zoeten

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Mr. van Zoeten
  • Na uw bestelling ontvangen u en Mr. van Zoeten een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Mr. van Zoeten vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Mr. van Zoeten kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.