ROGGEMAN, WILLEM M. - Fred Bervoets - WAT ALLEEN SCHILDERS ZIE

Schrijver:
Titel: WAT ALLEEN SCHILDERS ZIEN
Uitgever: Antwerpen, Vries-Brouwers , 2015
Bijzonderheden: ing. 44pp illustraties in kleur van Fred Bervoets. ISBN 9789059274921.
Prijs: € 19,90
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Willem M. Roggeman heeft reeds lang zijn sporen als kunstcriticus verdiend. In de jaren tachtig en negentig was hij curator van vele tentoonstellingen in het Vlaams Cultureel Centrum de Brakke Grond in Amsterdam. Hij was vast medewerker aan verscheidene kunsttijdschriften zoals Kunstbeeld (Amsterdam), Kunstwerk-Journaal (Bussum) en Kunst & Cultuur (het maandblad van het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel). Ook publiceerde hij Atelier, een bundel interviews met kunstenaars en afzonderlijke publicaties over onder meer Bram Bogart, Godfried Vervisch, Camiel van Breedam en Fred Bervoets. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de beeldende kunsten een grote invloed op zijn poezie hebben uitgeoefend. Zijn dichtbundels werden geillustreerd door bevriende kunstenaars zoals o.m. Maurice Wyckaert, Pol mara, Serge Vandercam, Jan Burssens, Paul van Hoeydonck, Jan Cox, Marc Mendelson, Roger Raveel, Yvan Theys, Godfried Vervisch, Fred Bervoets, Marcase, Jose Vermeersch en Paul van Gysegem. Willem M. Roggeman is van oordeel dat alleen kunstschilders en beeldhouwers heel nauwkeurig naar de werkelijkheid kijken, waarvoor zij trouwens jarenlang hebben geoefend, terwijl het overgrote deel van de mensheid er een slordige manier van kijken op nahoudt. Beeldende kunstenaars zien dan ook wat anderen niet opmerken.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

ROGGEMAN, WILLEM M. -  Fred Bervoets - WAT ALLEEN SCHILDERS ZIEN

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.