Amstel , Henry van . [ isbn 9789071513626 ] - Hogesnelheidslijn

Schrijver:
Titel: Hogesnelheidslijnen . ( Na de eerste speciaal voor hogesnelheidstreinen aangelegde spoorlijn in 1964 in Japan is het aantal landen dat dit voorbeeld heeft gevolgd eerst langzaam en daarna sneller gestegen. De auteur, zelf betrokken bij de planning -
ISBN: 9789071513626
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Uquilair . ( Heeft wel een kleine beschadiging aan de rug . )
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft in zeer nette staat - 1915 - 1e dr 2007 - 312 p - 1940 gr - 25x34 cm
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- en bouw van de Na de eerste speciaal voor hogesnelheidstreinen aangelegde spoorlijn in 1964 in Japan is het aantal landen dat dit voorbeeld heeft gevolgd eerst langzaam en daarna sneller gestegen. De auteur, zelf betrokken bij de planning en bouw van de Nederlandse 'HSL-Zuid', behandelt alle huidige en geplande lijnen per land, waarbij hij de beschrijving van lijnen en materieel in een ruime historische context plaatst. Tien landen, van Nederland, Belgie en Frankrijk tot Japan, Zuid-Korea en Taiwan, hebben hun eigen hoofdstuk, terwijl aan de plannen van de overige landen, waaronder Amerika, Rusland, China en Australie, een apart hoofdstuk is gewijd. Zeer informatief zijn ook de door afzonderlijke deskundigen geschreven hoofdstukken over de signalering en de energievoorziening. Het boek wordt besloten met statistische gegevens per land betreffende de lijnen en het materieel, wat bijdraagt tot het gebruik als naslagwerk. Een bronnenopgave van acht pagina's besluit dit van vele kleurenfoto's, kaarten en andere figuren voorziene boek, waarmee een hiaat gevuld wordt op het terrein van de contemporaine spoorweg- en infrastructuurgeschiedenis.Nederlandse 'HSL-Zuid', behandelt alle huidige en geplande lijnen per land, waarbij hij de beschrijving van lijnen en materieel in een ruime historische context plaatst. Tien landen, van Nederland, Belgie en Frankrijk tot Japan, Zuid-Korea en Taiwan, hebben hun eigen hoofdstuk, terwijl aan de plannen van de overige landen, waaronder Amerika, Rusland, China en Australie, een apart hoofdstuk is gewijd. Zeer informatief zijn ook de door afzonderlijke deskundigen geschreven hoofdstukken over de signalering en de energievoorziening. Het boek wordt besloten met statistische gegevens per land betreffende de lijnen en het materieel, wat bijdraagt tot het gebruik als naslagwerk. Een bronnenopgave van acht pagina's besluit dit van vele kleurenfoto's, kaarten en andere figuren voorziene boek, waarmee een hiaat gevuld wordt op het terrein van de contemporaine spoorweg- en infrastructuurgeschiedenis.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Amstel , Henry van . [ isbn 9789071513626 ] - Hogesnelheidslijnen . ( Na de eerste speciaal voor hogesnelheidstreinen aangelegde spoorlijn in 1964 in Japan is het aantal landen dat dit voorbeeld heeft gevolgd eerst langzaam en daarna sneller gestegen. De auteur, zelf betrokken bij de planning -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.