Jans, M. - De kunst van het doen Grime-technieken + boekje gri

Schrijver:
Titel: De kunst van het doen Grime-technieken + boekje grimas theater make-up
ISBN: 9789025289171
Taal: Nederlands
Uitgever: Helmond, Uitgeverij 1e druk 1984 9789025289171
Bijzonderheden: hardcover nette staat 96pp. 27,5/21 cm
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Door middel van fotoseries wordt weergegeven hoe diverse grimages opgebouwd en afgewerkt worden. De aangegeven koppen dienen als basis; ze kunnen met eigen fantasie uitgebreid worden. Voor die eigen fantasie kan men gebruik maken van de algemene basistechnieken: anatomie, kleurenleer, plastische technieken en -onderdelen, die in de inleidende hoofdstukken worden behandeld. Een belangrijk deel van het boek gaat over het vervaardigen van onderdelen, kaalkoppen, wonden, haartooier, etc. Alle materialen worden duidelijk aangegeven en ook hier kan men het proces weer via de fotoseries volgen. De brede opzet - theorie en praktijk - maakt deze uitgave geschikt voor individueel en groepsgebruik. Enige kennis van basisbegrippen en - technieken is wel vereist.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jans, M. - De kunst van het doen Grime-technieken + boekje grimas theater make-up Jans, M. - De kunst van het doen Grime-technieken + boekje grimas theater make-up

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.