Bosma, IJdo - Brouwerijen in Nederland

Schrijver:
Titel: Brouwerijen in Nederland
ISBN: 9789075142198
Taal: Nederlands
Uitgever: Esstede Bv, Uitgeverij 1e druk 1998 9075142196 9789075142198
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 108 pp. sticker, stempel, pagina's als nieuw
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Ydo Bosma is duidelijk een grote bierliefhebber. Na een voorwoord en een korte inleiding wordt het bierbrouwproces in grote lijnen beschreven. Vervolgens worden per gedeelte van Nederland (noord, midden en zuid) de bierbrouwerijen, groot en klein, beschreven; tevens worden de activiteiten m.b.t. bier vermeld. Van elke brouwerij worden zeer kort de historie, de achtergrond met wetenswaardigheden en de geproduceerde bieren met hun stijl weergegeven. Evenals de adressen en tel.nrs. Bevat een inhoudsopgave, geen register, diverse kleurenfoto's, vele afbeeldingen van bieretiketten, en wat algemene informatie over bierverenigingen, bierhandels, bierstijlen, etc. De stijl is enthousiast, duidelijk en vlot, de inhoud is breed maar niet diep, geeft vooral een goed actueel overzicht van de Nederlandse bierbrouwerijen. Is ten opzichte van 'Van brouwketel tot bierfles' (a.i. 96-14-110-7) wat herschreven, geactualiseerd, verbeterd en overzichtelijker geworden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bosma, IJdo - Brouwerijen in Nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.