Peters, Karin - Ongrijpbaar Als De Wind

Schrijver:
Titel: Ongrijpbaar Als De Wind
ISBN: 9789085641797
Taal: Nederlands
Uitgever: Aeropagus 2006 9789085641797
Bijzonderheden: geb. hardcover 176pp. als nieuw
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Carmen, een geadopteerd meisje van zigeunerafkomst in het gezin Vlieland, is door haar rare streken "ongrijpbaar als de wind". Ze brengt door haar gedrag vele problemen in huize Vlieland. Zo kaapt ze van haar zus Titia haar vriend, om hem na een paar maanden weer te laten vallen voor een rijke man. Ze trouwt met deze rijke man, die echter homoseksueel blijkt te zijn en enkel een kind wilde. Doodongelukkig gaat ze haar echte vader zoeken en ontmoet dan Enrico, een Hongaarse zigeuner die haar besmet met aids. Dan is er geen weg meer terug. Boeiend geschreven verhaal met goede karaktertekening.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peters, Karin - Ongrijpbaar Als De Wind

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.