Bock, Adam - Hodgkin en zo! / een behandeling in het UMCG

Schrijver:
Titel: Hodgkin en zo! / een behandeling in het UMCG
ISBN: 9789081991117
Taal: Nederlands
Uitgever: TandA89
Bijzonderheden: 2013, 124 pp. Hardcover. Splinternieuw!
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Nieuwprijs: 12,50
De auteur, directeur van de Kinderopvang Haren, ontdekte enkele jaren geleden een knobbeltje in zijn hals en dat bleek Hodgkin te zijn. In dit boek doet hij op een tot dusver weinig gangbare wijze, uitdrukkelijk jolig en met uitvoerige verhalen over wederwaardigheden waarvan niet duidelijk wordt wat hun betekenis in verband met de ziekte is, verslag van zijn belevenissen als patiënt. Het boek is de bundeling van een aantal blogs die hij tijdens zijn behandeling schreef; 'het biedt de lezer een overzicht over een ziekteproces van een jaar. Daarbij ontbreekt het niet aan ironie en zelfspot. Ondertussen wordt de lezer lichtvoetig ingewijd in de wereld van de kankerbestrijding', schrijft hij op zijn eigen site. Twee artsen uit het Universitair Medisch Centrum Groningen schreven een voorwoord; het boek zelf bestaat uit ruim honderd losse stukjes van soms slechts enkele regels, telkens een per bladzij, soms met, deels in kleur, illustraties. Ze gaan over van alles en nog wat – Asperges, Fan-mail, Sex, Prik, Nieuwe Pruik, Feestdag, om enkele willekeurige voorbeelden te noemen.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bock, Adam - Hodgkin en zo! / een behandeling in het UMCG

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.