Rakhorst, Anne-Marie - De kracht van duurzaam veranderen. Leide

Schrijver:
Titel: De kracht van duurzaam veranderen. Leiderschap, verleiding, betrokkenheid en succes.
ISBN: 9789055942244
Taal: Nederlands
Uitgever: Search Knowledge, Heeswijk / Scriptum, Schiedam
Bijzonderheden: Gebonden, 2012, 232 blz. Met foto's en een index.
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe verduurzaam ik mijn organisatie ? Deze vraag die leeft in veel bedrijven en instellingen, wordt in dit boek vanuit meer invalshoeken belicht en beantwoord. De auteur is directeur van Search, een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau dat duurzaamheid propageert en bereikbaar maakt. Leiderschap, samenwerking, verleiding, betrokkenheid en succes vormen de kern van een toekomstbestendige, duurzame organisatie. Die overtuiging en visie krijgt in dit boek gestalte door visie-columns van leiders van nationale en internationale bedrijven, gesprekken met visionairs uit de overheid en wetenschap, infokaders en teksten waarin duurzaamheid tot leven komt als het gaat om huisvesting, mobiliteit, personeel en het nieuwe werken, inkoop en het omgaan met grondstoffen. Door de veelzijdige belichting van de noodzaak en vanzelfsprekendheid van duurzaamheid, de aansprekende lay-out en de wervende en inspirerende toonzetting is dit boek een krachtige stimulans om duurzaamheid serieus op te pakken.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rakhorst, Anne-Marie - De kracht van duurzaam veranderen. Leiderschap, verleiding, betrokkenheid en succes.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.