Standiford, N. - De Dating Game

Schrijver:
Titel: De Dating Game
ISBN: 9789049066215
Taal: Nederlands
Uitgever: Praag, Uitgeverij Van 2007, 180 pp
Bijzonderheden: paperback, goede staat
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Eerste vertaalde deel van een nu zes delen tellende serie meidenboeken. De auteur werkte bij de kinderboekenafdeling van Random House voor ze fulltimeschrijfster werd. Holly, Maddy en Lina zijn drie vriendinnen van 15 en 16 die worstelen met hun eigen puberproblemen en elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. Nadat een roddelcampagne tegen Holly is losgebarsten op school, zet ze de website 'De Dating Game' op, waarop leerlingen enquetes en hilarische quizzen kunnen invullen over hun seksuele ervaring en gekoppeld kunnen worden aan hun ideale blind date. Elk van de 22 hoofdstukken heeft een pakkende titel en begint met een dagelijkse humoristische, ironische e-mailhoroscoop voor een van de meisjes die in de loop van het hoofdstuk bewaarheid wordt. Briefjes, mails, etc. zijn gezet in verschillende lettertypes. Smeuig leesvoer waarin verbazend luchtig wordt geschreven over seksualiteit. Vlot, knalroze omslag met foto's dat iets te volwassen aandoet voor de leeftijd van de hoofdpersonen. Het boek heeft een eigen website met quizzen en liefdeshoroscopen:
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Standiford, N. - De Dating Game

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.