Doyle, Roddy - Stierenvechten

Schrijver:
Titel: Stierenvechten
ISBN: 9789038894379
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar 2011 9789038894379
Bijzonderheden: paperback,223pp. zeer goede staat,
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een dertiental verhalen van de bekende Ierse auteur (van onder andere de Barrytown- en Henry Smart-trilogie en het Bookerprize winnende Paddy Clarke Ha Ha Ha) over de wederwaardigheden van Ierse mannen van middelbare leeftijd. Zoals altijd leest Doyle mede dankzij de soepele vertaling makkelijk en aansprekend, waarbij het eerste deel gekenmerkt wordt door een Raymond Carver-achtige mengeling van broeiende neerslachtigheid en schijnbare hopeloosheid met herkenbare thema's als jezelf en je geliefden, ja je hele leven niet meer herkennen en het gevoel te hebben vastgelopen te zijn. Een hoogtepunt is het verhaal De Slaaf, waarin de zekerheden van een man onderuit worden gehaald door de ontdekking van een dode rat in zijn keuken. Een omslagpunt en een wat vreemde eend in de bijt is het verhaal 'Bloed' waarin een man de onbedwingbare neiging krijgt vers bloed te willen drinken en daar zelfs een kip van de buren voor leegzuigt. Andere verhalen hebben een iets optimistischer, in een geval zelfs gelukkige, inslag, met als beste voorbeeld het titelverhaal waarin een man op een lamlendige vakantie met zijn vrienden in een Spaanse arena even de levensintensiteit van vroeger herbeleeft.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Doyle, Roddy - Stierenvechten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.