.Richardson, Rudy / Verweij, Désirée / Vogelssr, Ad / Kuipers, Herman

Schrijver:
Titel: Mens en organisatie De krijgsmacht in verandering
ISBN: 9789053303528
Taal: Nederlands
Uitgever: Mets & Schilt uitg. Amsterdam 2002 9789053303528
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 431pp. zeer goed
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het thema ''Mens en Organisatie'' is zeker niet voorbehouden aan de krijgsmacht. Echter juist bij dit onderdeel van de Nederlandse maatschappij vinden de laatste decennia dermate ingrijpende reorganisaties plaats, dat een nadere studie omtrent dit onderwerp meer dan gerechtvaardigd is. De auteurs, allen docent aan de Koninklijke Militaire Academie te Breda, gaan nader in op thema's als de bedrijfscultuur in geuniformeerde organisaties, esprit de corps bij land- en luchtstrijdkrachten, organisatiestructuren, arbeidsgedrag, participatief leiderschap, stress, de rol van de militaire psychiatrie, moreel fit zijn als basis voor moreel verantwoord gedrag en ten slotte het managen van diverseit: de uitdagingen en de kansen. Alle beschouwingen worden bezien tegen de achtergrond van de Nederlandse strijdmacht aan het begin van de 21ste eeuw, een organisatie in beweging en met mensen die vaak hun taken moeten uitvoeren onder extreme omstandigheden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

.Richardson, Rudy / Verweij, Désirée / Vogelssr, Ad / Kuipers, Herman (red.) - Mens en organisatie  De krijgsmacht in verandering

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.