Berkhof, A. - Bagdad Palace

Schrijver:
Titel: Bagdad Palace
ISBN: 9789052408378
Taal: Nederlands
Uitgever: Houtekiet
Bijzonderheden: 2005, 397 pp. Hardcover. In nieuwstaat.
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Bagdad was vijftig jaar geleden een tolerante, vrij moderne stad. De jonge vrouwen liepen ongesluierd door de straten, de mannen zaten op terrassen, ook tijdens de gebedsuren. Bidden mocht, maar moest niet. Volgens Amerikanen is het vandaag een donker hol, bevolkt met terroristen, fundamentalisten en zelfmoordenaars.
Hoe kan dat? Vraagt Nicola Fransse, journaliste bij Reuter zich af. Ze trekt op onderzoek uit en wil antwoord op een aantal prangende vragen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berkhof, A. - Bagdad Palace

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.