Agricola, Joh. - Deutlich und Wohlgegrundeter anmerckungen Uber

Schrijver:
Titel: Deutlich und Wohlgegrundeter anmerckungen Uber Die Chymische Arzneijen/ Jo. Poppii Erst und Anderer Theil / In Sich begreiffend Vielerlenja etlich hundert herzliche Processe, Heilsame Arznei Mittel/ Geheime Handgriffe/ sonderbare experinenta , (etc)
Taal: Duits
Uitgever: Johann Ziegers
Bijzonderheden: Nurnberg, 1686. 2-dln in 1 band. 4-To.1096 PP. + 22 pp. Index.Titel in rood en zwart, gegrav. Frontispice, portret gravure
Prijs: € 1 690,00
Verzendkosten: € 6,00 (binnen Nederland)
Meer info: Titel vlekkig en gedoubleerd, kleine waterranden, ouderdonsvlekken, en verdere kleine gebreken. Amateurband. ( latere) niettemin een compleet exx. Van een schaars alchemie boek

Compagnie Van Verre

Compagnie Van Verre uit Dordrecht

Logo Compagnie Van Verre

Lid van de Nederlandse Vereeniging Van Antiquaren, en als zodoende handelend volgens de richtlijnen en handelsvoorwaarden van de NVvA.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Compagnie Van Verre

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Compagnie Van Verre
  • Na uw bestelling ontvangen u en Compagnie Van Verre een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Compagnie Van Verre vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Compagnie Van Verre kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.