,Werkgroep Groels - Bewegen & didactiek

Schrijver:
Titel: Bewegen & didactiek
ISBN: 9789001349592
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters-Noordhoff isbn: 9789001349592 / theorie en praktijk
Bijzonderheden: Paperback / softback , goed
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Bewegen & Didactiek: Theorie en praktijk stimuleert de toekomstige (vak)leerkracht zelfstandig een eigen leerroute uit te stippelen, uitgaande van de persoonlijke voorgeschiedenis. Het boek gaat in op alle leeftijdsgroepen van de basisschool en is opgebouwd uit vijf delen. Ieder deel bevat opdrachten die de student helpen het eigen leerproces inzichtelijk te maken. Het eerste deel behandelt stap voor stap de voorbereiding op de stage. Deel twee geeft informatie over kinderen in de basisschool en over het geven van bewegingsonderwijs aan die kinderen. Het derde deel schetst de voorbereiding van een standaardles, waarna deel vier ingaat op andersoortige lessen. Deel vijf ten slotte plaatst het bewegingsonderwijs in het perspectief van de totale basisschool.
Recensie(s)

Dit boek is bedoeld voor pabo- en alo-studenten, die na hun bewegingsonderwijs in de basisschool zullen gaan werken. In het eerste deel wordt aangegeven hoe je leert lesgeven. In het tweede deel wordt o.a. besproken hoe je omgaat met kinderen van verschillende leeftijd, hoe kinderen motorisch leren en welke contrasterende leerstrategieën daarbij worden gebruikt. In de daarop volgende delen wordt uitvoerig ingegaan op het opzetten van een standaardles en op de didactische keuzes bij het lesgeven. In het laatste deel komen o.a. de doelen van het bewegingsonderwijs en de motorische remedial teaching aan de orde. Zoals de titel aangeeft, wordt de theorie praktisch toegelicht. Elk deel wordt besloten met relevante opdrachten. Diverse foto's verluchtigen het boek. Een van harte aanbevolen boek voor aanstaande bewegingsonderwijzers.
(Biblion recensie, Dr. H.F. Pijning)
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

,Werkgroep Groels - Bewegen & didactiek ,Werkgroep Groels - Bewegen & didactiek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.