Buijsen e.a. - Doodgewoon helpen / vrijwilligerswerk in de pall

Schrijver:
Titel: Doodgewoon helpen / vrijwilligerswerk in de palliatieve zorg
ISBN: 9789065520548
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Verzendkosten 2,50
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Palliatieve en terminale zorg is in Nederland een nog redelijk jonge afdeling in de gezondheidszorg. Maar gelukkig krijgt die steeds meer aandacht met als gevolg dat veel mensen in hun eigen vertrouwde thuisomgeving of in een hospice kunnen sterven. Een hospice is een huis, waarin mensen, die een levensverwachting hebben van maximaal drie maanden verzorgd kunnen worden, terwijl de thuissfeer zo dicht mogelijk wordt benaderd. Een liefdevol gebeuren, overwegend gedragen door vrijwilligers, die dan worden begeleid door deskundigen. Over deze vrijwilligers gaat dit boekje. Vijf van die mensen vertellen over hun werk; er is ook een heel bijzonder gedicht van Huub Oosterhuis. Verder wordt verteld over de geschiedenis van de palliatieve en terminale zorg en is er een lijst met namen en adressen, waar inlichtingen en hulp kunnen worden gevraagd. Geschikt voor allen die om welke reden dan ook geinteresseerd zijn in palliatieve zorg.
Verder lezen

Anne's boekwinkel uit Sittard

particulier

Logo Anne's boekwinkel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buijsen e.a. - Doodgewoon helpen / vrijwilligerswerk in de palliatieve zorg

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Anne's boekwinkel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Anne's boekwinkel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Anne's boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Anne's boekwinkel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Anne's boekwinkel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.