Leendertse, M.J. e.a. - De Hechte band tusschen Vorstenhuis en

Schrijver:
Titel: De Hechte band tusschen Vorstenhuis en Vaderland. Samengesteld ter Gelegenheid van den Vijfenvijtigsten Verjaardag van Hare Majesteit Koningin Wilhelmina, Helena, Pauline, Maria. 31 Augustus 1880 - 31 Agustus 1935.
Uitgever:
Bijzonderheden: 1935 (HB, mooie druk, goudopdr., goed ex., 316 pag. goudopdr. ) Amsterdam. Scheltens & Giltay. Samengesteld ter gelegenheid van de 55e jaardag van Koningin Wilhelmina, 31 augustus 1880-31 augustus 1935. Bandtekening van Lion Cachet. € 7,50
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Duthmala

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Duthmala
  • Na uw bestelling ontvangen u en Duthmala een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Duthmala vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Duthmala kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.