Poelman, Kimberley - Victim Zero

Schrijver:
Titel: Victim Zero
ISBN: 9789490385125
Taal: Nederlands
Uitgever: Pamac
Bijzonderheden: Paperback / softback, 2013, 226pp zo goed als nieuw
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Joanna Miller is inlichtingenofficier bij de CIA en ze keert net terug van een missie in Bosnië en Herzegovina. Veel rust is haar niet gegund want ze wordt naar Mexico-Stad gestuurd. Vanwege het bezoek van diverse gasten uit de politieke wereld, waaronder president Obama bij een tentoonstelling, is er een verhoogde beveiliging ingesteld. Er is sprake van de verspreiding van een dodelijk griepvirus, dit virus is gemanipuleerd door mensen. Wie of welke organisatie heeft hier baat bij? Een intrigerend thema wat bovendien hoogst actueel is.
Joanna reist door heel de Verenigde Staten en ook Londen wordt met een bezoek vereerd om de misdadigers op te sporen. Hierbij krijgt ze hulp van een M16 collega, Connor West. Joanna weet niet of ze Connor West kan vertrouwen. Hij duikt in plaatsen op wat bij Joanna hoogst merkwaardig voorkomt en ze heeft dubbele gevoelens over zijn aanwezigheid. Joanna komt er achter dat verschillende partijen belangen hebben bij een ondermijning van de politieke stabiliteit en een onderlinge strijd voeren. Ook speelt de Arabische dreiging een rol. Joanna raakt er zelf meer betrokken bij dan haar lief is. Een actueel boek met veel vaart maar de strijd tussen de rivaliserende partijen wordt onvoldoende uitgediept. Veel geweld wordt uitgevochten maar de relatie tot elkaar wordt niet voldoende toegelicht.
In de monologen en bij haar bezoeken aan haar vader leer je Joanna wel goed kennen en je begrijpt daardoor haar beweegreden om bij de CIA te gaan en haar manco in intermenselijke relaties.
Het einde is verrassend maar doordat deze debutante te weinig prijsgeeft en het boek steunt op veel actiemomenten blijft het voor mij iets te vluchtig. Zeker geen onaardige thriller maar er ontbreken hier en daar wat puzzelstukjes.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Poelman, Kimberley - Victim Zero

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.