Fontaine, La - - Fables (2 vol.) Contes (3 vol.)

Schrijver:
Titel: Fables (2 vol.) Contes (3 vol.)
Taal: Frans
Uitgever: Paris, editions Arc-en-Ciel, 1951.
Bijzonderheden: 5 banden in-8° (21,5x15,5 cm). 246 p., 264 p., 242 p., 235 p., 222 p. Geïllustreerd door Gaston Barret. Losbladig in een stevig papieren uitgeversband in enveloppevorm en gevat in blauwe uitgeverskaft en in een blauwe foedraal.
Prijs: € 290,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In zeer goede staat. Een van de 200 exemplaren op Pur Fil des Papeteries de Lana, enrichis d'une suite en couleur et d'une suite en noir avec remarques, numérotés en chiffres romains de I à CC reserves aux amis du moulin de Pen-Mur. Dit is ex. LXXIX. Le tirage typographique et les eaix-fortes ont été tirés sur les presses de Dominique Viglino. Les enluminures sont de Renson Fils.
Een werkelijk bibliofiele uitgave van de fabels en sprookjes van La Fontaine!
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij zoekenvind

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met zoekenvind
  • Na uw bestelling ontvangen u en zoekenvind een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van zoekenvind vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • zoekenvind kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.