De klerk - Holland Adieu

Schrijver:
Titel: Holland Adieu
ISBN: 9058471233
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 2,50 euro verzendkosten
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze bundel bestaande uit twaalf fragmenten van tien tot vijftien bladzijden uit boeken van of over Nederlanders die in de twintigste eeuw naar het buitenland emigreerden. De bundel bevat bijdragen van onder anderen Sandra Roelofs, de Nederlandse echtgenote van de Georgische president, Hylke Speerstra die de ervaringen van in de jaren vijftig geemigreerde Friezen bundelde, filmproducent Ton van der Lee (Mali), Heleen Oosterveld (Frankrijk), schrijver/dichter Koos Schuur die naar Australie emigreerde en later weer naar Nederland verhuisde, Dick Vellinga die een autobiografie publiceerde over Tom Parker, de manager van Elvis Presley, Cas de Stoppelaar (Nepal), Henk Klein Gunnewiek (Brazilie), Bob Boonstra (Canada), August Willemsen (Brazilie) en Lolo Houbein (Australie). Aan de orde komen aspecten als teleurstelling, tegenslag, cultuurverschillen en heimweer. Na elke twee hoofdstukken volgt een gedicht van Slauerhoff dat appelleert aan reislust en nieuwsgierigheid. Een inspirerende en ontnuchterende bundel voor het toenemende aantal mensen die erover dromen of denken om te emigreren uit Nederland.
Verder lezen

Anne's boekwinkel uit Sittard

particulier

Logo Anne's boekwinkel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De klerk - Holland Adieu

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Anne's boekwinkel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Anne's boekwinkel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Anne's boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Anne's boekwinkel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Anne's boekwinkel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.