Watson, Pamela - Op de fiets door Afrika

Schrijver:
Titel: Op de fiets door Afrika
ISBN: 9789044300307
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 3.00 verzendkosten
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een vrouw van 33 jaar zegt haar veelbelovende carriere op om haar droom te realiseren: op de fiets dwars door Afrika trekken. Zij vindt hierbij deels ondersteuning van Shell en combineert het fietsen in Afrika met activiteiten voor de charitatieve instelling Womankind Worldwide. De tocht gaat van West-Afrika naar Oost-Afrika, waarbij ze zich laat leiden door twee grote Afrikaanse rivieren, de Niger en de Zaire. Zaire moet het hoogtepunt worden. Ondanks een relatief goede reis zijn er uiteraard zware ontberingen, is het veel afzien en zijn er talloze momenten van eenzaamheid. Het verhaal is buitengewoon goed geschreven. Er zit veel vaart in, de nodige spanning en humor naast een realistische kijk op de omgeving. Kortom, je begint en houdt niet meer op met lezen. Een heerlijk boek. Met 8 pagina's kleurenfoto's.
(Biblion recensie, M.L. Wijsman)
Verder lezen

Anne's boekwinkel uit Sittard

particulier

Logo Anne's boekwinkel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Watson, Pamela - Op de fiets door Afrika

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Anne's boekwinkel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Anne's boekwinkel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Anne's boekwinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Anne's boekwinkel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Anne's boekwinkel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.