Maestrigt, Gabriëlle van . [ isbn 9789063533526 ] - Als Douche

Schrijver:
Titel: Als Douchen niet Meer Helpt... ( Gabrielle heeft vaak gedacht dat er geen weg meer was. Zoals zovele slachtoffers van seksueel misbruik stond ze uren onder de douche, om het gevoel van viesheid af te spoelen - maar het hielp niet, het hielp nooit. -
ISBN: 9063533527
Taal: Nederlands
Uitgever: Medema .
Bijzonderheden: paperback met flappen in als nieuwe staat - 3115 - 1e dr 2003 - 219 p - 300 gr
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Gedichten, brieven en dagboekfragmenten, zorgvuldig samengesteld, geven een beeld van een ontzettend zware periode. Herkenbaar en hoopgevend voor degenen die iets dergelijks hebben meegemaakt. Een aangrijpend dagboek met brieven, herinneringen en gedichten van een incestslachtoffer. In dit boek volgen we een jonge vrouw vanaf het moment dat ze haar eenzaam en pijnlijk geheim durft te delen met iemand die ze vertrouwt.
Als douchen niet meer helpt ... dan staat er geen punt, maar puntjes die vertellen dat het verhaal nog niet afgelopen is. Gabrielle van Maestrigt heeft vaak gedacht dat er geen weg meer was.

Zoals zovele slachtoffers van seksueel misbruik stond ze uren onder de douche, om het gevoel van viesheid af te spoelen - maar het hielp niet, het hielp nooit. Nadat de herinneringen aan een afschuwelijke periode van incest, al lang in het verleden, bij haar wakker geworden waren, moest ze onmenselijk veel verwerken. Nu is ze in staat om haar verhaal te vertellen.
Gedichten, brieven en dagboekfragmenten, zorgvuldig samengesteld, geven een beeld van een ontzettend zware periode. Heel herkenbaar voor degenen die iets dergelijks hebben meegemaakt. Ze kreeg gelukkig hulp van mensen, maar wat nog belangrijker was: ze leerde God kennen zoals ze Hem nog nooit gekend had. Haar psychologiestudie stelde haar nog beter in staat de dingen onder woorden te brengen.
Herkenbaar en bemoedigend voor degenen die iets dergelijks hebben meegemaakt.

Een op de vier vrouwen en een op de zes mannen heeft ergens in haar of zijn leven een ervaring, langdurig of eenmalig of alles wat daartussen zit, met seksueel geweld. De schrijfster vertelt aan de hand van dagboekfragmenten, gedichten en brieven aan haar beste vriend en aan anderen van haar verleden als incestslachtoffer. Ze beschrijft de moeizame weg van verwerken, met professionele hulp van psychiater, psycholoog, psychotherapeut en predikant, maar ook de aandacht van haar partner en de hulp van vrienden en familieleden. In en door alles is er de geloofsstrijd met vragen naar het waarom en de aanwezigheid van God. Met uiteindelijk de vergeving die als bevrijding werkt. Een goudeerlijk en positief boek, dat niet alleen incestslachtoffers maar ook hulpverleners veel kan leren.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maestrigt, Gabriëlle van . [ isbn 9789063533526 ] - Als Douchen niet Meer Helpt... ( Gabrielle heeft vaak gedacht dat er geen weg meer was. Zoals zovele slachtoffers van seksueel misbruik stond ze uren onder de douche, om het gevoel van viesheid af te spoelen - maar het hielp niet, het hielp nooit. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.