Lachmund, Fridericus en Redius, F - De Ave diamedea dissertatio

Schrijver:
Titel: De Ave diamedea dissertatio, cum vera ejus, effigie aeri incisa. Samengebonden met Experimenta, De Viperis, Epitola.
Taal: Latijn
Uitgever: Amsterdam, A. Frisius, 1974-1675.
Bijzonderheden: In-12° (13,5x8 cm). 52 p. + index, 111 p. + index, 72 p. Met kopergravures, o.m. met afb. van de albatros. Gebonden in een 4-nervige, vollederen, eigentijdse band. In zeer goede staat. Compleet met alle gravures.
Prijs: € 2 800,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Eerste uitgave van een zeldzaam werk over de stormvogel (de albatros). Een van de vroegste, geïllustreerde monografieën over een bepaalde vogelsoort : "among the greatest rarities in ornithological literature" (E.P.Goldsmidt). Ook de 3 werken van Redius zijn zeldzaam. Met het ex-libris van William Strickland of Boynton. Foto's op aanvraag.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij zoekenvind

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met zoekenvind
  • Na uw bestelling ontvangen u en zoekenvind een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van zoekenvind vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • zoekenvind kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.