Gonda, Prof. Dr. J. - Het Boeddhisme

Schrijver:
Titel: Het Boeddhisme
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: antiek boek in goede staat | 1943, 1e druk | 98 pagina's, gebonden
Prijs: € 9,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Prof.dr. J. Gonda (1905 - 1991) was hoogleraar in het Sanskriet, het Avestisch, het Oud-Perzisch, in de Maleise en Javaanse taal- en letterkunde en in de beginselen der Indo-Germaansche taalwetenschap en Indo-Europese taalwetenschap. Hij was o.a. verbonden aan de Indologische Faculteit en verzorgde colleges van begin- tot uitstroomniveau. Prof. Gonda werd, met Berg en Fischer, beschouwd als een van de meest gezaghebbende wetenschappers van de Indologische Faculteit.
In een aantal opzichten roeide Gonda met zijn opvattingen tegen de stroom in. Zijn didactiek was erop gericht de bronnen in hun historische volgorde te behandelen. In een tijd waarin, mede onder invloed van het Structuralisme, steeds meer "synchronisch" werd gewerkt, bleef hij daarnaast voor de "diachronische", meer historisch gerichte methode een prominente plaats inruimen.

Overige details:
taal: Nederlands
gebonden: 98 pagina´s
uitgeverij: Servire
1e druk, 1943
formaat: 124 x 172 x 12 (klein formaat)
trefwoorden: boeddhisme, godsdienstwetenschappen
conditie: antiek boek in goede staat
artikelnummer: WV-BOE-0085
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gonda, Prof. Dr. J. - Het Boeddhisme

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.