Vleugels, Gerd Jan - Dance valley. The book. A decade of dance.

Schrijver:
Titel: Dance valley. The book. A decade of dance.
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen Magazines, Diemen
Bijzonderheden: Gebonden, 2004, 243 blz. Nederlandstalig. Met foto's en als bijlage de DVD. Afm. 27 x 27 cm. Pakketpost.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een weergave van tien jaar Dance Valley. Dit dansfestival wordt elk jaar gehouden op een recreatieterrein bij Spaarnwoude onder de rook van Amsterdam. Diverse interviews met artiesten, leveranciers, overheidsmedewerkers en bezoekers.

In 1995 werd de eerste editie gehouden van dit atypisch dance-evenement: niet een feest na middernacht in een besloten ruimte, maar overdag in de openlucht op een voormalige vuilstortplaats. In tien jaar tijd groeide Dance Valley uit van een bescheiden festival voor 5000 deelnemers tot een manifestatie die 50.000 dancliefhebbers trekt en wereldfaam geniet. Onder het motto 'a decade of dance' zijn het ontstaan en de ontwikkeling van Dance Valley vastgelegd in een kleurrijke en oogstrelend vormgegeven uitgave op royaal formaat. Het is een boek voor en door festivalgangers: bezoekers, DJ's en overige betrokkenen vertellen hun ervaringen in tien hoofdstukken die elk een festivaljaar bestrijken. De burgemeester die de vergunning voor het eerste festival afgaf, noemt Dance Valley qua sfeer 'het tegenovergestelde van bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd'. Als extraatje bevat het boek een dvd met beelden van het festival en terugblikken van onder meer DJ's.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vleugels, Gerd Jan - Dance valley. The book. A decade of dance.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.