Z.H. Sri Chandrasekharendra Sarasvati - De Levende Leraar

Schrijver:
Titel: De Levende Leraar
ISBN: 9789072141156
Taal: Nederlands
Uitgever: Ars Floreat
Bijzonderheden: zo goed als nieuw, enkel stofomslag lichte slijtage en kreukje rechteronderhoek | 1993, 1e druk | 107 pagina's, gebonden
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Zijne Heiligheid Sri Chandrasekharendra Sarasvati was een groot filosoof en spiritueel leider. Gedurende 87 jaar stond hij als de 68e Shankaracharya aan het hoofd van het klooster van Kanchi Kamakoti Peetham, bij Madras. Hij stond alom bekend als de Wijze, of de Jagadguru, van Kanchi. Hij onderwees de filosofie van de Eenheid en toonde de grote waarde van spiritualiteit zowel in theorie als in zijn eigen leven. Hij leefde eenvoudig, reisde te voet, bezocht talloze heilige plaatsen, bestudeerde hun geschiedenis, sprak met geleerden en kunstenaars. Hij leverde een grote bijdrage aan het behoud van de Indiase cultuur, maar hij had volgelingen over de hele wereld. Zijn hele leven stond in dienst van God en de mensheid. Hij had oprecht respect voor andere religies en droeg veel bij aan de vrede en harmonie in de Indiase samenleving. Zijn boodschap zal voortleven in vele harten.

Overige details:
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door de School voor Filosofie
gebonden: 107 pagina's
uitgeverij: Ars Floreat
1e druk, 1993
formaat: 129 x 210 x 14
trefwoorden: zelfverwerkelijking, filosofie, Indiase wijsheid
conditie: inhoud zeer goed - als nieuw, stofomslag echter heeft lichte slijtage en kreukjes op rechteronderhoek (zie foto)
artikelnummer: ZZ-0114
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Z.H. Sri Chandrasekharendra Sarasvati - De Levende Leraar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.