Kongtrul, Jamgön - Schepping & Voltooiing

Schrijver:
Titel: Schepping & Voltooiing
ISBN: 9789038909981
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar
Bijzonderheden: is nog zo goed als nieuw, alleen klein stootplekje rechteronderhoek | 2000, 1e druk | 144 pagina's, paperback
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
De weg naar tantristische meditatie (met de oorspronkelijke Tibetaanse teksten)

'Schepping en voltooiing' is een beknopte maar grondige uiteenzetting van de essentiële punten van de Tibetaans-boeddhistische meditatiebeoefening, geschreven door een der briljantse geesten die Tibet heeft voortgebracht. Stap voor stap wordt een pad van meditatieve zelftransformatie in kaart gebracht: van godheidsvisualisatie (de yoga van het scheppings- of ontwikkelingsstadium) tot directe realisatie van de ultieme natuur van de werkelijkheid (de yoga van het voltooiings- of vervolmakingsstadium).

Traditioneel werden deze krachtige meditatietechnieken mondeling van leraar op leerling overgedragen. Deze Nederlandse vertaling is gebaseerd op de uitstekende Engelse vertaling van Sara Harding, die deze ooit geheime methode toegankelijk maakte voor westerse beoefenaars. In de inleiding worden - in bewoordingen die ook voor leken begrijpelijk zijn - de achtergronden van het tantristisch boeddhisme belicht en de stadia van schepping en voltooiing beschreven.


Overige details:
taal: Nederlands
vertaald uit het Engels door Kees van Weele
oorspronkelijke titel: Creation and Completion
paperback: 144 pagina´s
uitgeverij: Elmar
1e druk, 2000
formaat: 150 x 230 x 13
trefwoorden: meditatie, tibetaans boeddhisme
conditie: boek is nog zo goed als nieuw, klein stootplekje rechteronderhoek (zie foto)
artikelnummer: WV-BOE-0092
Verder lezen

Zininzijn uit Zevenhuizen

zakelijk

Logo Zininzijn

Esoterische boeken, boeddhistische boeken, zelfrealisatie boeken en verwant.De afgebeelde foto's zijn alijd van de huidige conditie. Verzending kan ook naar het buitenland. Veel plezier met het uitzoeken van een boek!
Emilia

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kongtrul, Jamgön - Schepping & Voltooiing

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Zininzijn

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Zininzijn
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Vorm en Leegte
  Kamer van Koophandel nummer: 02046165
  NL001440345B48
  https://emilia.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Zininzijn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zininzijn vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Zininzijn kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.