Voskuil, Julia - Bloeiende borders. Meer dan 200 bloeiende vast

Schrijver:
Titel: Bloeiende borders. Meer dan 200 bloeiende vaste planten voor de border.
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra, Zutphen
Bijzonderheden: Gebonden, 1989, 128 blz. Met kleurenfoto's en een index.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Praktische richtlijnen voor alle liefhebbers van borders. Na de voorbereidingen komen de aanleg van borders en de verzorging van de planten ter sprake, gevolgd door 4 summiere voorbeelden. De hoofdmoot bestaat uit zeer duidelijke beschrijvingen van 200 vaste bloeiende planten uit het nieuwste borderplantenassortiment, die geselecteerd zijn op kleur en/of vorm en op gebruik als snijbloem. Van iedere plant, die ook afgebeeld is op een goede kleurenfoto, worden voornamelijk het uiterlijk en de gebruiksmogelijkheden vermeld. Symbolen geven informatie over de standplaats, hoogte en bloeimaand. De lijst waarop alle besproken planten naar kleur gerangschikt zijn, de adressen van kwekers en laboratoria voor grondonderzoek en het alfabetisch register op Latijnse plantennamen zijn handige extra's.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.