Romain John Van de Maele - Jonas, of De val van een handpalm-ma

Schrijver:
Titel: Jonas, of De val van een handpalm-man
ISBN: 9071151379
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vleermuis Roermond zj. 9071151379
Bijzonderheden: paperback 40pp in zeer goede staat, 14/21cm
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In het begin van deze moderne parabel met een kritische ondertoon, wordt een rijk beschreven, waarin een grootmeester zijn volk onderdrukt. De hoofdpersoon, een handpalmman wordt in toom gehouden door de sterke vuisten van de opperheerser. Maar hij schrijft handpalmverhalen, waardoor men langzamerhand meer te weten komt over z'n persoonlijk leven, de vrouwen die hij heeft gekend en het kleine persoonlijk leed. Moeilijk te doorgronden verhaal met overdadige beeldspraak maar ook knappe vondsten. Voor een klein literair publiek geschikt. Sobere uitgave met getekende omslag in zwart-wit. Zeer duidelijke druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Romain John Van de Maele - Jonas, of De val van een handpalm-man

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.