Pin, I. - De Bloemenkoningin

Schrijver:
Titel: De Bloemenkoningin
ISBN: 9789055797462
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vier Windstreken 2003 9789055797462
Bijzonderheden: hardcover geen pp-nummering in goede staat,prachtige afb.
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Moeder verzint dat haar dochter Jasmijn voor carnaval verkleed wordt als een bij en maakt een kostuum. Voor de schooldeur knuffelt zij haar mooie kleine bij, maar eenmaal binnen wordt deze onzeker. Klasgenoten vragen verbaasd wat zij is; 'alleen maar een klein bijtje en lang niet zo mooi als de koninginnen, feeen en prinsessen'. Als ze haar uitjoelen 'Jasmijnebije' rent ze huilend naar de tuin. De bloemen daar huldigen haar tot bloemenkoningin. Zo gaat ze terug naar de klas en zegt hard (en zelfbewust volgens de illustratie) 'Ik ben Jasmijn, de bloemenkoningin'. En omdat ze nog nooit zo'n koningin hebben gezien van dichtbij, staren ze haar allemaal aan. Prentenboek waarin in de tekeningen de zelfbewustere en blijere houding van Jasmijn aan het eind opvalt. Het contact tussen Jasmijn en de bloemen en haar zelfbewustere uitstraling doen haar in de afbeeldingen meer tot leven komen dan daarvoor. Er blijkt dan meer emotie dan de illustratietechniek in eerste instantie qua gezichten uitdrukt. De gevoelssfeer wordt aangegeven door het kleurgebruik in de ruimte, de houding, de positie t.o.v. elkaar. Schaduwen zijn steeds weergegeven. Fantasie en werkelijkheid zijn goed vervlochten. Biedt veel herkenningsmogelijkheden. Vanaf ca. 4 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pin, I. - De Bloemenkoningin

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.