Eddings, David & Leigh - De Kristallen Kloof (The Dreamers #3)

Schrijver:
Titel: De Kristallen Kloof (The Dreamers #3)
ISBN: 9789022542965
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij M
Bijzonderheden: 2006, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 7,30
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Het land Dhrall wordt geregeerd door de vier Oude Goden: Dahlaine en zijn broer Veltan heersen over het noorden en het zuiden, terwijl hun zusters Zelana en Aracia het westen en oosten als hun domein hebben. Het centrale deel van Dhrall wordt beheerst door Vlagh, een monsterlijke duistere macht die met zijn leger van instecoïden Dhrall hoopt te veroveren.
Maar de Oude Goden kunnen niet doden en zijn dus niet in staat hun domein te verdedigen, waardoor ze gedwongen zijn huurlingen in dienst te nemen. Ze worden bijgestaan door de Dromers, de kinderen die opgevoed worden door de Goden als hun opvolgers, kinderen die met hun dromen de krachten van de Zee en de Aarde beheersen en zo Blagh zouden kunnen weerstaan; na zijn aanval op de domenen van Zelana en Veltan richt Vlagh zich nu op Dahlaine.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eddings, David & Leigh - De Kristallen Kloof (The Dreamers #3) Eddings, David & Leigh - De Kristallen Kloof (The Dreamers #3)