Leeuwrik, Nel - Kantklossen. Met 50 nieuwe patronen

Schrijver:
Titel: Kantklossen. Met 50 nieuwe patronen
ISBN: 9789062550647
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra
Bijzonderheden: 1980, 71 pp., linnen band met stofomslag. Als nieuw
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw.

Het boek behandelt 50 nieuwe patronen. Elk daarvan wordt verduidelijkt door een foto, een detailtekening en een korte toelichting op materiaal en werkwijze. De uiteindelijke kantbrief, op ware grootte vindt men op een van de zeven patroonbladen. De geschiedenis van het kantklossen, het materiaal en de techniek van het klossen worden met opzet zeer summier behandeld. De schrijfster, gedurende 50 jaar kantklos lerares en ontwerpster van de patronen, veronderstelt bij de lezer(es) een behoorlijke kantklos ervaring. Dit komt tot uiting in de minimale beschrijving van de patronen. Voor de ervaren kloster kunnen de patronen ook heel goed als basis dienen voor eigen kantbrieven.

Met alle patroonbladen.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg. Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leeuwrik, Nel - Kantklossen.  Met 50 nieuwe patronen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.