Stiller, Louis en Jabik de Vries - Wachtland. De nachtwaker, de

Schrijver:
Titel: Wachtland. De nachtwaker, de fotograaf en het wordende eiland.
Taal: Nederlands
Uitgever: Album, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2010, 231 blz. Met kleurenfoto's.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Nachtopnames in kleur van de Amsterdamse nieuwbouwwijk IJburg in aanbouw.

Drie jaar lang maakte fotograaf Jabik de Vries nachtelijke zwerftochten door het Amsterdamse IJburg in wording, fotograferend met lange sluitertijden. De ruim honderd foto's die in dit foto-essay zijn afgedrukt tonen de wijk in aanbouw. Een gebied dat een heel eigen wereld lijkt te zijn, een wereld die naast de bewoonde wereld staat. Naast elke foto zijn korte en soms wat langere teksten afgedrukt, geschreven door de fotograaf en door schrijver Louis Stiller, die hem soms vergezelde. Het zijn beschrijvingen van de nachtelijke dwaaltochten, bespiegelingen over de nacht, de mens en zijn huis, het vervliegen van de tijd, herinneringen aan vroeger. De nacht heeft zijn eigen bewoners, zoals de nachtwaker van het bouwterrein met wie de fotograaf voorzichtig kennismaakt. De combinatie tussen de foto's en de teksten pakt goed uit.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stiller, Louis en Jabik de Vries - Wachtland. De nachtwaker, de fotograaf en het wordende eiland.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.