Jansen, Frans & Stenfert-Kroese, Helen - Dorps- en straatgezich

Schrijver:
Titel: Dorps- en straatgezichten
ISBN: 9789060176528
Taal: Nederlands
Uitgever: Gaade ISBN10 9060176529 ISBN13 9789060176528
Bijzonderheden: paperback, goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Allereerst worden drie methoden genoemd volgens welke men een foto na kan tekenen c.q. vergroten. Vervolgens wordt verteld dat een schilder erin geslaagd is om met behulp van "olie- of acrylverf" (?) zo een "Winters Dorpsgezicht" te schilderen. Het knappe is dat deze man dit doet aan de hand van een zeer zomerse foto. Hoe hij dit doet wordt uit schildertechnisch oogpunt niet helemaal duidelijk. Verder afbeeldingen die pretenderen in fasen te laten zien hoe de kunstwerken ontstaan zijn. Na dit alles volgen tweeenzeventig kleurenfoto's van dorpse huizen, straten, muren, kerken, etc. Het is duidelijk dat de naam van de serie: "Gaades schilderschool" beslist verkeerde verwachtingen wekt bij degeen die dit boek aanschaft. Een ieder die de moeite neemt om zes landschapskalender te verzamelen, heeft precies even waardevol "schilderscholings"-materiaal als dit boek hem kan bieden. Om te leren schilderen is dergelijk materiaal even ongeschikt als dit boek.

(NBD|Biblion recensie, Jan Thomassen.)
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jansen, Frans & Stenfert-Kroese, Helen - Dorps- en straatgezichten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.