Linden, van der Frans J. - Groot worden in een klein land, feit

Schrijver:
Titel: Groot worden in een klein land, feiten en cijfers uit het onderzoek naar de leefwereld van jongeren tussen 12 en 21 jaar
ISBN: 9789063707613
Taal: Nederlands
Uitgever: Instituut voor Toegepaste Sociale Wetenschappen, Nijmegen 1990 9789063707613
Bijzonderheden: ex-bibliotheekboek dus nu stevige hardcover 165 pp in goede staat, (geplastificeerd,stempel !)
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is de bewerking en samenvatting van het wetenschappelijk rapport 'Jong zijn en volwassen worden in Nederland' uit 1989 van deze twee onderzoekers. Zij ondervroegen 500 jongeren tussen 12 en 21 jaar over hun leefwereld: de plaats en wijze van wonen, onderwijs, arbeid, vriendschappen, vrijetijdsbesteding en consumptie, riskant gedrag, gelovige en politieke houding en de persoonlijke kenmerken. Het boek wordt afgesloten met een bredere schets van de jongeren op dit moment en enige noten. De auteurs richten zich op de opvoeders en begeleiders. Helder geschreven en voorzien van vele statistiche feiten en praktische voorbeelden geven zij een uitstekend inzicht in wat er bij de jongeren (2,25 miljoen Nederlanders) van dit moment omgaat: zij hechten aan individualiteit en persoonlijke vrijheid, zijn toekomst- en relatiegericht en relativeren levensbeschouwelijke visies. Duidelijk is dat de onderzoekers geen waardeoordeel uitspreken over deze houding, die - indien deze blijvend is - voor de samenleving als geheel tot belangrijke ontwikkelingen zal leiden; en die van begeleiders een grote inzet vraagt. Voor iedereen, die over jongeren en de toekomst van ons land wil nadenken een zeer lezenswaardig boek.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Linden, van der Frans J. - Groot worden in een klein land, feiten en cijfers uit het onderzoek naar de leefwereld van jongeren tussen 12 en 21 jaar Linden, van der Frans J. - Groot worden in een klein land, feiten en cijfers uit het onderzoek naar de leefwereld van jongeren tussen 12 en 21 jaar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.