Craeynest, Pol - De levensloop van de mens / inleiding in de on

Schrijver:
Titel: De levensloop van de mens / inleiding in de ontwikkelingspsychologie
ISBN: 9789033438349
Taal: Nederlands
Uitgever: Acco 1997
Bijzonderheden: 1997, Paperback , enkele potlood onderstrepingen, wit hoekjes kaft, verder in goede staat
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Psycholoog Pol Craeynest, docent aan de afdeling Sociaal Hoger Onderwijs van de Katho, geeft in dit boek een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen die zich voordoen in de menselijke levensloop. Wordt in de traditionele ontwikkelingspsychologie de aandacht vaak eenzijdig gericht op de periode van het kind-zijn, Craeynest kiest in dit boek uitdrukkelijk voor een behandeling van de gehele levenscyclus. Alle levensfasen komen aan bod: vanaf het prille begin in de moederschoot, via de verschillende fasen in de kinderjaren en de jeugdperiode, tot de volwassen leeftijdsfasen en de ontwikkelingen in de vroege en de hoge ouderdom.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Craeynest, Pol - De levensloop van de mens / inleiding in de ontwikkelingspsychologie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.