Baarda, Jan Schoeman Redactie - Werelden apart ?

Schrijver:
Titel: Werelden apart ?
ISBN: 9789012084413
Taal: Nederlands
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheden: Ex-bibliotheek, hardcover, sticker, stempel, pagina's zijn zeer goed
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Er gaat geen dag voorbij of het nieuws wordt bepaald door humanitaire tragedies als gevolg van oorlogen of natuurrampen. Daarbij komt vanzelfsprekend ook aan de orde de manier waarop het westen hulp verleent en in hoeverre die hulp effectief is. Regelmatig blijkt dat de effectiviteit niet optimaal is, bijvoorbeeld omdat de samenwerking tussen de verschillende soorten hulpverleners niet goed verloopt. Het boek 'Werelden apart' Militairen en burgers: vredeshandhavers en hulpverleners' staat stil bij elementen die bijdragen aan een meer adequate samenwerking tussen militaire en civiele hulpverleners tijdens VN-vredesoperaties. Het accent ligt daarbij op vergroting van de kennis van elkaars mandaat, organisatiecultuur en werkwijze. Daarnaast besteedt het boek aandacht aan zaken als militaire gedragscode, de psychische nazorg en de rol van de media tijdens complexe hulpoperaties.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baarda, Jan Schoeman Redactie - Werelden apart ?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.