Hulst - Externe organisatie

Schrijver:
Titel: Externe organisatie
ISBN: 9789020722307
Taal: Nederlands
Uitgever: STEINFERT KROESE 1992
Bijzonderheden: softcover, goede staat
Prijs: € 5,10
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het leerstuk van de externe organisatie tracht een systematische beschrijving, verklaring en eventueel waardering te geven van de structuur van het bedrijfsleven. In de Angelsaksische literatuur wordt dit leerstuk wel aangeduid met 'Industrial organization' (industry is bedrijfstak). Het boek is opgedeeld in vier stukken. In deel I Inleiding en plaatsbepaling worden besproken: de economische orde, de economische kringloop en gebruikte methode. Deel II behandelt verschillende indelingen van het bedrijfsleven zoals volgens: hiërarchische classificatie, aard van bedrijvigheid, goederenstroom, omvang, etc. In deel III komen verschillende aspecten van meso-economisch marktgedrag aan bod zoals: structurele concentratie (o.a. concentratie-indexen, fusie, ontvlechting). Ten slotte wordt in deel IV De invloed van de overheid (VS, Nederland en EG) op de economische orde besproken: mededingingsrecht, industriepolitiek. De schrijvers hebben beide langdurig ervaring in het wetenschappelijk onderwijs. Het boek is helder geschreven en voorzien van een uitgebreide literatuurlijst, auteurs- en zakenregister. Voor wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs. Geactualiseerde druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hulst - Externe organisatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.