Ree, J.W. van - Diabetes Deskundige en betrouwbare adviezen ov

Schrijver:
Titel: Diabetes Deskundige en betrouwbare adviezen over hoe u omgaat met Diabetes in het dagelijkse leven
ISBN: 9789066550650
Taal: Nederlands
Uitgever: Cambium 2003 9789066550650
Bijzonderheden: Paperback 166pp nieuw, nog in cellofaan verpakking
Prijs: € 12,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het onderwerp van dit boek wordt in hoog tempo een van de belangrijkste problemen in de gezondheidszorg. Tegelijk is het de specifieke aard van het onderwerp zodanig, dat artsen van verschillende specialismen en andere beroepsbeoefenaren enerzijds en patienten oftewel ervaringsdeskundigen anderzijds in bijzondere mate met elkaar moeten kunnen communiceren. Zo'n situatie vraagt om specifieke voorlichtingsliteratuur en dit boek voldoet in alle opzichten aan de eisen de aan zulke literatuur gesteld mogen worden. De tekst is oorspronkelijk gemaakt door de medische staf van de Amerikaanse Mayo Clinic, die niet alleen medisch van hoog niveau is, maar juist inzake patientenvoorlichting een grote reputatie heeft. De Nederlandse editie is bewerkt door een al even veelzijdig en deskundig team onder leiding van een hoogleraar huisartsengeneeskunde; de Diabetesvereniging Nederland en andere Nederlandse organisaties gaven adviezen om te maken dat de informatie en adviezen aansluiten 'op onze manier van leven en onze gezondheidszorg'. Uiteraard met register, adressen en verklarende woordenlijst. Onmisbaar voor wie aan verantwoorde publieksvoorlichting op dit gebied wil doen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ree, J.W. van - Diabetes  Deskundige en betrouwbare adviezen over hoe u omgaat met Diabetes in het dagelijkse leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.