Bill Myers - Gevarenzone

Schrijver:
Titel: Gevarenzone
Taal: Nederlands
Uitgever: Novapress Apeldoorn
Bijzonderheden: 315 pag. goed
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Korte samenvatting

Volgens sommigen heeft Brandon Martus de geheimzinnige gave om in de toekomst te kijken, om iets te ervaren wat in de wetenschap 'een hogere dimensie' wordt genoemd. Volgens anderen is hij gewoon een typisch kind van de generatie-X die de dood van zijn jongere zusje niet kan verwerken. Pas als hij met Sarah Weintraub gaat werken, een ambitieuze neurobiologe met haar eigen problemen, komt een dieper geheim tevoorschijn.
Gesteund door de nieuwste ontdekkingen in hersenonderzoek en de quantum-natuurkunde begeven de twee zich in een verraderlijk netwerk van hebzucht en bovennatuurlijke ontdekkingen die zowel echt als vals zijn - tot ze uiteindelijk de verbijsterende waarheid over Brandon Martus blootleggen.
Geïnspireerd door de wereld van de wetenschap, het paranormale en de profetieën uit de Bijbel is Gevarenzone een thriller die je aan het denken zet met een waarschuwing die niet onopgemerkt mag blijven. Een reis vol onverwachte wegen door het bedrog van de hel in de armen van Jezus Christus.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenschrank

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekenschrank
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenschrank een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenschrank vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekenschrank kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.